Hans Georg Panczak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 Prokurator Geiger (gościnnie)
10.0 1998 Eckstein (gościnnie)
0.0 1997 Klaus Müller (gościnnie)
7.0 1997 Krarup (gościnnie)
5.0
Stefan Frank - lekarz znany i lubiany
Dr. Stefan Frank - Der Arzt dem die Frauen vertrauen
1995 Bernhard
0.0 1994 (gościnnie)
5.0 1994 Felder (gościnnie)
6.5 1992 Wolfgang Voss (gościnnie)
0.0 1988 Heinz Gessart (gościnnie)
0.0 1987 Mark Bohm
0.0 1982 Robby Gerber (gościnnie)
5.0 1981 Komisarz / Gerd Barmin (gościnnie)
0.0 1978 Walter Schiff (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)
7.8 1977 Michael Kolleck (gościnnie)
0.0 1974 Hector (gościnnie)
6.2 1974 Herr Helm / Bruno Kolpe / Roland / Ulrich Bohl / Kölle / Korte / Maitre / Luis Röder / Koppe / Gerha
0.0 1972 Dieter

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hans Georg Panczak filmy Hans Georg Panczak najlepsze filmy Hans Georg Panczak zdjęcia Hans Georg Panczak galeria Hans Georg Panczak biografia Hans Georg Panczak nominacje Hans Georg Panczak nagrody i wyróżnienia Hans Georg Panczak filmografia Hans Georg Panczak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.