Hanno Pöschl
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2001 Markus Mohr (gościnnie)
7.2
Komisarz Rex
Kommissar Rex
1994 Franz Karasek (1994) (gościnnie)
0.0 1992 Fipsi
10.0 1991 Fred (gościnnie)
7.0 1986 Producent filmowy Schorschi Kanter
0.0 1985 (gościnnie)
9.5 1985 Wirt
7.0 1983 Szpieg policyjny
5.0 1981 Raimund Seelke (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)
7.8 1977 Roditz (gościnnie)
6.2 1974 Ulrich Schowenke / Liebner / Sacko (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hanno Pöschl filmy Hanno Pöschl najlepsze filmy Hanno Pöschl zdjęcia Hanno Pöschl galeria Hanno Pöschl biografia Hanno Pöschl nominacje Hanno Pöschl nagrody i wyróżnienia Hanno Pöschl filmografia Hanno Pöschl aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.