Hannes Messemer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1983 Konsul Vollquardsen
7.0 1978 (gościnnie)
0.0 1977 (gościnnie)
6.2 1974 Egon Peiss (gościnnie)
0.0 1972 (gościnnie)
7.9
Wielka ucieczka
Great Escape, The
1963 Pułkownik Von Luger

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hannes Messemer filmy Hannes Messemer najlepsze filmy Hannes Messemer zdjęcia Hannes Messemer galeria Hannes Messemer biografia Hannes Messemer nominacje Hannes Messemer nagrody i wyróżnienia Hannes Messemer filmografia Hannes Messemer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.