Hannes Jaenicke
Data urodzenia: 1960-02-26
Miejsce urodzenia: Frankfurt nad Menem, RFN (obecnie Niemcy)
Stan cywilny: żona Nicole (1999 - 2001, rozwód)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Roger Mortimer
8.7 2009 Ralf
7.0 2006 Dr Daniel Koch
8.0
Speer i On
Speer und er
2005 Major Neave
0.0 2004 Werner Kolbe (2005) (gościnnie)
7.9
Łowcy diamentów
Diamond Hunters, The
2001 Hugo Kramer
5.2 2001 Jürgen Tomczek (gościnnie)
6.3
Wymarzony facet
Meet Prince Charming
1999 Ted
7.3
Operacja wieczność
Code Name: Eternity
1999 Mike Thorber (gościnnie)
5.1
Nieśmiertelna
Highlander: The Raven
1998 Bert Myers
4.8
Biały Kruk
White Raven, The
1998 Docmonish
7.9
Pukając do nieba bram
Knockin' On Heaven's Door
1997 Motorradpolizist
0.0 1997 Sardsch
0.0 1995 Siegfried Dennery
7.6
Na Południe
Due South
1994 Michael Sorrento (gościnnie)
8.0
Droga do gwiazd
By Way of the Stars
1992 Otto von Lebrecht
0.0 1989 Holger(gościnnie)
0.0 1988 Werner Beau Jansen (gościnnie)
10.0
Ojcowie i synowie
Väter und Söhne - Eine deutsche Tragödie
1986 Max Bernheim
0.0 1985 (gościnnie)
5.0 1981 Veith Körner (gościnnie)
7.0 1978 Ernst Kallmann / Salvatore (gościnnie)
7.8 1977 (gościnnie)
6.2 1974 Roland Weimann (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hannes Jaenicke filmy Hannes Jaenicke najlepsze filmy Hannes Jaenicke zdjęcia Hannes Jaenicke galeria Hannes Jaenicke biografia Hannes Jaenicke nominacje Hannes Jaenicke nagrody i wyróżnienia Hannes Jaenicke filmografia Hannes Jaenicke aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.