Hannelore Elsner
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Marga Baumanis
3.0 2010 Dyrektorka Theobald
0.0 2002 Puppe Mandel
0.0 1997 Cornelia Caspary (gościnnie)
0.0 1996 Carola (gościnnie)
0.0 1994 Josepha Klein (gościnnie)
0.0 1993 Rita Brentler
6.5 1992 Nina Kaufmann (gościnnie)
0.0 1989 Anna Severin(gościnnie)
0.0 1988 Gisela Herrendorf (gościnnie)
0.0 1983
0.0 1982 Birgit Lohse / Chrissy Hinrichsen
5.0 1981 Janine Krüger (gościnnie)
7.0 1978 Judith Hansen / Dr Hartung (gościnnie)
7.8 1977 Babette Krieger (gościnnie)
0.0 1975 Marianne(gościnnie)
10.0 1969 Irene Malska / Andrea Simon (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hannelore Elsner filmy Hannelore Elsner najlepsze filmy Hannelore Elsner zdjęcia Hannelore Elsner galeria Hannelore Elsner biografia Hannelore Elsner nominacje Hannelore Elsner nagrody i wyróżnienia Hannelore Elsner filmografia Hannelore Elsner aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.