Hanna Stankówna
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.0 2008 Wścibska teściowa, która śledzi męża córki (gościnnie)
3.8 2007 Pani Welczas (gościnnie)
6.5 2006 Amelia Żarska, matka Ludwika (gościnnie)
5.6 2005 Pani Gonitwa, nauczycielka Franka (gościnnie)
3.5 2005 Hanna, przyjaciółka Sabiny Rowickiej
5.0 2005 Tekla (gościnnie)
4.7 2005 Maria Wilman-Karska
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Elżbieta Skalska, matka Maxa (gościnnie)
5.9 2003 Kucharka Nowaków
4.7 2002 Teściowa Rity (2003) (gościnnie)
5.8 2001 Teresa, bibliotekarka w szkole w Sobocie
4.8 1999 (gościnnie)
6.6 1999 Zosia, kucharka Nowaków
5.1 1998 Krystyna Biel-Bielecka
6.7 1996 "Zielony Kapelusz", pasażerka w pociągu Mława-Warszawa
6.5 1994 Ciotka Barbara
6.5 1991 La Palladino
6.9 1990 pani Ciszewska
6.7 1987 Kaczkowska, aktorka w zespole Cabińskiego
7.3 1987 Charlotta, nauczycielka francuskiego
7.7 1986 Pielęgniarka w izbie przyjęć (gościnnie)
6.5 1981 Krystyna Strzemień, siostra Jadwigi (gościnnie)
7.9 1980 Księżna Janetta Roztocka (gościnnie)
6.9 1980 Katarzyna Helzelin, dworka Elżbiety Habsburżanki (gościnnie)
6.8 1977 Siostra oddziałowa (gościnnie)
6.9 1971 Nauczycielka Winniczuk

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hanna Stankówna filmy Hanna Stankówna najlepsze filmy Hanna Stankówna zdjęcia Hanna Stankówna galeria Hanna Stankówna biografia Hanna Stankówna nominacje Hanna Stankówna nagrody i wyróżnienia Hanna Stankówna filmografia Hanna Stankówna aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.