Hanna Śleszyńska
Data urodzenia: 1959-04-11
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska
Stan cywilny: trzykrotnie zamężna 1. Wojciech Magnuski (rozwód), syn Mikołaj; 2. mąż Piotr Gąsowski (rozwód), syn Kuba; 3. Jacek Brzosko

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2010 Siostra Genowefa Basen
3.2 2009 Iwonka
6.1 2009 Ciotka
5.6 2009 Rołz
5.2 2009 Auguścikowa
3.8 2007 Jagoda
4.8 2006 Pani Krawczyk (gościnnie)
5.0 2005 Józia Górna, siostra Maryśki
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Stefa (gościnnie)
6.3 2004 Jadzia, kuzynka Kwiatkowskich
5.9 2003 "Bezpruderyjna" Zaza, kandydatka na żonę Huberta (gościnnie)
4.5 2003 Ilona, instruktorka Jogi (gościnnie)
5.8 2003 Siostra Basen
7.2 2002 Inspektor Mańkowska z urzędu skarbowego (gościnnie)
5.8 2001 Pielęgniarka
4.8 1999 Barbara Oberman (gościnnie)
5.7 1999 Burmistrzowa (gościnnie)
6.5 1999 Kuzynka Jadzia
5.4 1998 Strażniczka w banku
6.5 1997 Józia Jurewicz
6.7 1996 Marcysia, służąca Tańskiej (gościnnie)
7.5 1995 Kierownik planu filmu "Klęska"
6.3 1995 Marcysia
6.6 1992 Trzecia kobieta Krauzelnika
7.7 1989 Członkini zespołu tanecznego(gościnnie)
7.8
Dom
1980 Lodzia "Cielęcina", handlarka mięsem

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hanna Śleszyńska filmy Hanna Śleszyńska najlepsze filmy Hanna Śleszyńska zdjęcia Hanna Śleszyńska galeria Hanna Śleszyńska biografia Hanna Śleszyńska nominacje Hanna Śleszyńska nagrody i wyróżnienia Hanna Śleszyńska filmografia Hanna Śleszyńska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.