Hanna Skarżanka
Data urodzenia: 1917-03-08
Miejsce urodzenia: 1992-11-08
Stan cywilny: Mińsk, Rosja (obecnie Białoruś)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 1991 Ciotka Edwarda
6.5 1989 Stara Cyganka
7.6 1989 Dyrektorka szkoły
7.3 1989 Józefa Hubertowa
6.6 1988 Właścicielka pensjonatu
7.3 1987 Matka Wincenty
7.4 1985 Pani Lena
6.6 1984 Ciotka Stefy
6.3 1983 Gość baronostwa
8.2 1982 Mikośka
8.0
Sherlock Holmes i Doktor Watson
Sherlock Holmes and Doctor Watson
1980 Garderobiana Bessy (niewymieniony w czołówce)
7.3 1980 Susłowa
6.4 1979 Koziołkowa
7.8 1979 Marika, żona Franka
7.7 1978 Sprzątaczka w ośrodku rekreacyjnym
6.5 1976 Księżna
5.5 1975 Hrabina Niewadzka
7.4 1974 Pani Flora (gościnnie)
7.7 1971 Gospodyni(gościnnie)
6.4 1970 Wałaszkowa
6.7 1969 Włada
8.0 1964 Barbara
7.0 1963 Róża Genowefa Binkowska
4.7 1961 Dyrektorowa
5.4 1960 Szefowa
8.2 1958 Maryna, szwagierka hrabiny Róży
6.9 1954 Matka Stacha
4.3 1953 Hiszpanka(niewymieniony w czołówce)
6.1 1951 Robotnica paryska

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hanna Skarżanka filmy Hanna Skarżanka najlepsze filmy Hanna Skarżanka zdjęcia Hanna Skarżanka galeria Hanna Skarżanka biografia Hanna Skarżanka nominacje Hanna Skarżanka nagrody i wyróżnienia Hanna Skarżanka filmografia Hanna Skarżanka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.