Hanna Polk
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2008 Matka Alka Wrony
7.9 2007 Kelnerka, świadek napadu (gościnnie)
4.3 2007 Sędzia Sądu Rejonowego (gościnnie)
3.5 2005 Jadwiga Budek (gościnnie)
5.0 2005 Pielęgniarka (gościnnie)
8.1 2003 Kadrowa w HPM Express (gościnnie)
4.7 2002 Pies Pauza (gościnnie) (głos)
7.4 1995
5.2 1995 Urzędniczka Marysia w Urzędzie Miasta (gościnnie)
6.7
Nowe przygody Arsena Lupin
Nouveaux Exploits d'Arsene Lupin, Les
1993 Agnes
6.8 1991 Pracownica fundacji (gościnnie)
7.3 1989 Młoda Dama w "Salonie Warszawskim"; w czołówce imię: Maria
6.5 1988 (gościnnie)
7.6 1988 Marysia, koleżanka Doroty (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hanna Polk filmy Hanna Polk najlepsze filmy Hanna Polk zdjęcia Hanna Polk galeria Hanna Polk biografia Hanna Polk nominacje Hanna Polk nagrody i wyróżnienia Hanna Polk filmografia Hanna Polk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.