Hanna Piaseczna
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2010 Sekretarka Dzikowskiego
6.4 2009 Pielęgniarka (gościnnie)
6.7 2008 Recepcjonistka (gościnnie)
4.4 2006 Klientka (gościnnie)
5.7 2006 Honorata
6.4 2006 Kasjerka (gościnnie)
8.1 2003 Kelnerka (gościnnie)
4.8 2003 Suzi, modelka "Blejtrama" (2003)
4.2 2000 Anka, koleżanka Magdy i Czarka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hanna Piaseczna filmy Hanna Piaseczna najlepsze filmy Hanna Piaseczna zdjęcia Hanna Piaseczna galeria Hanna Piaseczna biografia Hanna Piaseczna nominacje Hanna Piaseczna nagrody i wyróżnienia Hanna Piaseczna filmografia Hanna Piaseczna aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.