Hanna Hertelendy
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 1994 Kobieta (gościnnie)
8.7 1991 Pani Pincus (gościnnie)
5.0
Ameryka
Amerika
1987 Gerta
6.3 1986 Sarah Luzinsky (1989) (gościnnie)
10.0 1984 Ann Carter R.N. (gościnnie)
7.1 1982 Caterer (gościnnie)
8.2 1982 Pani Kretzer (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Pani Breyfagle (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Lena Greenberg (gościnnie)
7.8
Wystarczy być
Being There
1979 Natasha Skrapinov
6.1 1975 Minister Kell (gościnnie)
8.7 1971 Mama Immelman/Natasha Mosoroff/Jill/Anna (1972, 1973, 1975) (gościnni
6.5 1968 (gościnnie)
7.7 1968 Kobieta

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hanna Hertelendy filmy Hanna Hertelendy najlepsze filmy Hanna Hertelendy zdjęcia Hanna Hertelendy galeria Hanna Hertelendy biografia Hanna Hertelendy nominacje Hanna Hertelendy nagrody i wyróżnienia Hanna Hertelendy filmografia Hanna Hertelendy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.