Hanna Bielicka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 1999 Ciocia (gościnnie)
5.7 1999 Ciotka Celina
7.0 1993 (gościnnie) (ona sama)
6.5 1966 Burczykowa
6.8 1966 Matka Cześka (gościnnie)
7.7 1965 Głos Dziubczyńskiej (niewymieniony w czołówce)
7.4 1962 akrobatka
7.9 1946 Śpiewaczka uliczna

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hanna Bielicka filmy Hanna Bielicka najlepsze filmy Hanna Bielicka zdjęcia Hanna Bielicka galeria Hanna Bielicka biografia Hanna Bielicka nominacje Hanna Bielicka nagrody i wyróżnienia Hanna Bielicka filmografia Hanna Bielicka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.