Hallee Hirsh
Data urodzenia: 1987-12-16
Miejsce urodzenia: Omaha, Nebraska, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Claire (gościnnie)
0.0 2011 Claire (gościnnie)
8.2 2009 Claire (gościnnie)
6.7 2009 Claire (gościnnie)
7.1 2008 Hannah Vasquez (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Claire (gościnnie)
7.0
Zagubieni z lotu 29
Flight 29 Down
2005 Claire (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Claire (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Amy Benzing (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Claire (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Claire (gościnnie)
6.7
Ambasada USA
American Embassy, The
2002 Claire (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Claire (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Kaitlin Elise Stolte (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Claire (gościnnie)
7.0
Tajemniczy Joe
Joe Gould's Secret
2000 Claire (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Claire (gościnnie)
0.0 1999 Claire (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Claire (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Claire (gościnnie)
7.6
Jedyna prawdziwa rzecz
One True Thing
1998 Claire (gościnnie)
9.5 1998 Claire (gościnnie)
7.7
Will i Grace
Will & Grace
1998 Claire (gościnnie)
7.6 1997 Claire (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Claire (gościnnie)
7.0 1995 Claire (gościnnie)
8.3 1983 Claire (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Claire (gościnnie)
0.0

0 Claire (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hallee Hirsh filmy Hallee Hirsh najlepsze filmy Hallee Hirsh zdjęcia Hallee Hirsh galeria Hallee Hirsh biografia Hallee Hirsh nominacje Hallee Hirsh nagrody i wyróżnienia Hallee Hirsh filmografia Hallee Hirsh aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.