Halina Bednarz
Data urodzenia: 1958

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2012 Matka "Rahima"
6.3 2010 Matka "Magika"
4.7 2009 Matka "Magika"
6.7 2008 Matka "Magika"
10.0 2002 Matka "Magika"
7.2 2002 Matka "Magika"
4.7 2001 Matka "Magika"
4.2 2000 Matka "Magika"
5.6 2000 Matka "Magika"
6.5 1999 Matka "Magika"
6.5 1997 Matka "Magika"
7.4 1996 Matka "Magika"
6.7 1996 Matka "Magika"
6.3 1995 Matka "Magika"
6.6 1991 Matka "Magika"
6.4 1991 Matka "Magika"
7.7
Drużyna RR
Chip 'n Dale Rescue Rangers
1989 Matka "Magika"
7.4 1988 Matka "Magika"
6.5 1988 Matka "Magika"
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 Matka "Magika"
7.3 1987 Matka "Magika"
6.8 1984 Matka "Magika"

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Halina Bednarz filmy Halina Bednarz najlepsze filmy Halina Bednarz zdjęcia Halina Bednarz galeria Halina Bednarz biografia Halina Bednarz nominacje Halina Bednarz nagrody i wyróżnienia Halina Bednarz filmografia Halina Bednarz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.