Hal Ozsan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Patrick (gościnnie)
0.0 2011 Patrick (gościnnie)
8.4 2011 Patrick (gościnnie)
8.3 2011 Jones Debeque (gościnnie)
5.5 2010 Patrick (gościnnie)
10.0 2010 Patrick (gościnnie)
6.6 2010 Patrick (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Gordon Taylor (gościnnie)
7.1 2008 Miles Canon (gościnnie)
7.7 2007 Ronny Praeger (gościnnie)
7.6 2007 Patrick (gościnnie)
7.6 2006 Patrick (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Patrick (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Patrick (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Jocco Kent (gościnnie)
7.3 2004 Tony DeLuca (gościnnie)
7.8 2002 Patrick (gościnnie)
7.3 2002 Brandon Pace (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Patrick (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Facet w kwiaciarni (gościnnie)
8.1
Uziemieni
Grounded for Life
2001 Patrick (gościnnie)
7.7
Łowcy Koszmaru
FreakyLinks
2000 Patrick (gościnnie)
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 Patrick (gościnnie)
7.7 1998 Patrick (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Patrick (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hal Ozsan filmy Hal Ozsan najlepsze filmy Hal Ozsan zdjęcia Hal Ozsan galeria Hal Ozsan biografia Hal Ozsan nominacje Hal Ozsan nagrody i wyróżnienia Hal Ozsan filmografia Hal Ozsan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.