Hal March
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1967 Nick Farrow (gościnnie)
0.0 1965 Chuck Lewis(gościnnie)
7.6 1962 Robert Bailey (gościnnie)
10.0 1961 Max von Ritter (1963) (gościnnie)
8.5
Moja siostra Eileen
My Sister Eileen
1955 Pete, pierwszy pijak
7.0 1952 Jack (gościnnie)
6.0 1951 (gościnnie)
7.4
Kocham Lucy
I Love Lucy
1951 on sam/Eddie Grant (1952, 1953) (gościnnie)
4.0 1950 Harry Morton (1950)
7.0 1950 (gościnnie) (on sam)
6.6 1947 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hal March filmy Hal March najlepsze filmy Hal March zdjęcia Hal March galeria Hal March biografia Hal March nominacje Hal March nagrody i wyróżnienia Hal March filmografia Hal March aktor Hal March reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.