Hal Landon Jr.
Data urodzenia: 1941-05-23
Miejsce urodzenia: Long Beach, Kalifornia, USA
Stan cywilny: żona Janis Morissette; 2 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2007 Achilles (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Achilles (gościnnie)
7.3 2004 Henry Wainright (gościnnie)
7.6
Gra w serca
Playing by Heart
1998 Achilles (gościnnie)
0.0 1995 Achilles (gościnnie)
7.0 1994 Achilles (gościnnie)
7.6 1994 Achilles (gościnnie)
6.8 1993 Achilles (gościnnie)
6.8 1992 Achilles (gościnnie)
0.0 1990 Achilles (gościnnie)
7.5 1990 Achilles (gościnnie)
6.7
Wspaniała przygoda Billa i Teda
Bill & Ted's Excellent Adventure
1989 Achilles (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Achilles (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Stróż (gościnnie)
6.3 1986 Achilles (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Achilles (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Achilles (gościnnie)
8.6 1982 Achilles (gościnnie)
6.2 1982 Achilles (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Achilles (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Achilles (gościnnie)
7.7 1977 Achilles (gościnnie)
6.8 1977 Achilles (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hal Landon Jr. filmy Hal Landon Jr. najlepsze filmy Hal Landon Jr. zdjęcia Hal Landon Jr. galeria Hal Landon Jr. biografia Hal Landon Jr. nominacje Hal Landon Jr. nagrody i wyróżnienia Hal Landon Jr. filmografia Hal Landon Jr. aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.