Hal Holbrook
Data urodzenia: 1925-02-17
Miejsce urodzenia: Cleveland, Ohio, USA
Stan cywilny: trzykrotnie żonaty: 1. Ruby Holbrook (22.09.1945 - 1965; rozwód), 2 dzieci: Victoria i David; 2. Carol Eve Rossen (28.12.1966 - 1979; rozwód), córka Eve; 3. Dixie Carter (27.05.1984 - 10.04.2010, jej śmierć)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
6.4
Projektantki (1986)
Designing Women

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 John Schwinn (gościnnie)
6.7 2012 Francis Preston Blair
0.0 2011 John Schwinn (gościnnie)
7.4
Woda dla słoni
Water for Elephants
2011 John Schwinn (gościnnie)
8.6 2010 John Schwinn (gościnnie)
7.3 2010 John Schwinn (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Nate Madock (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 John Schwinn (gościnnie)
7.7
Siła i honor
Men of Honor
2000 John Schwinn (gościnnie)
6.1
Kawaler
Bachelor, The
1999 John Schwinn (gościnnie)
7.0 1999 John Schwinn (gościnnie)
7.7
Spacer po plaży
Walking to the Waterline
1999 John Schwinn (gościnnie)
8.7 1999 John Schwinn (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 John Schwinn (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 John Schwinn (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 John Schwinn (gościnnie)
7.6
Pocałunek Judasza
Judas Kiss
1998 John Schwinn (gościnnie)
6.9 1998 John Schwinn (gościnnie)
2.8
W matni uczuć
Carried Away
1996 John Schwinn (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 John Schwinn (gościnnie)
7.3
Firma
Firm, The
1993 John Schwinn (gościnnie)
8.3 1992 John Schwinn (gościnnie)
8.6 1990 John Schwinn (gościnnie)
8.2
Mamma Lucia
Fortunate Pilgrim, The
1988 John Schwinn (gościnnie)
8.9
Królowa Mórz Południowych
Emma: Queen of the South Seas
1988 John Schwinn (gościnnie)
7.7
Północ - Południe II
North and South, Book II
1986 John Schwinn (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 John Schwinn (gościnnie)
7.7
Północ - Południe
North and South
1985 John Schwinn (gościnnie)
8.5
Jerzy Waszyngton
George Washington
1984 John Schwinn (gościnnie)
7.5 1984 John Schwinn (gościnnie)
7.2
Trybunał
Star Chamber, The
1983 John Schwinn (gościnnie)
6.7 1982 John Schwinn (gościnnie)
7.0
Mgła
Fog, The
1980 John Schwinn (gościnnie)
10.0
Kraina obudzonych nadziei
Awakening Land, The
1978 John Schwinn (gościnnie)
7.8
Siła magnum
Magnum Force
1973 John Schwinn (gościnnie)
7.0 1970 John Schwinn (gościnnie)
8.2 1968 John Schwinn (gościnnie)
10.0 1967 John Schwinn (gościnnie)
8.4 1965 John Schwinn (gościnnie)
5.0 1954 John Schwinn (gościnnie)
8.7 1954 John Schwinn (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hal Holbrook filmy Hal Holbrook najlepsze filmy Hal Holbrook zdjęcia Hal Holbrook galeria Hal Holbrook biografia Hal Holbrook nominacje Hal Holbrook nagrody i wyróżnienia Hal Holbrook filmografia Hal Holbrook aktor Hal Holbrook reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.