Hal England
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.5 2000 Earl (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Burmistrz (gościnnie)
10.0 1985 Max Osa (gościnnie)
6.8 1983 (gościnnie)
7.0 1979 Marvin Woods (gościnnie)
7.2 1978 Harvey (gościnnie)
7.7 1977 McElwayne (gościnnie)
6.8 1977 Larry (gościnnie)
6.1 1975 Hal Shaver (gościnnie)
7.0 1973 Phil Anderson / Sprzedawca rowerów (gościnnie)
8.7 1971 Kapitan Holland/Marvin Forman (1971, 1972) (gościnnie)
6.7 1969 (gościnnie)
6.6 1969 Dr Kebner (gościnnie)
6.7
Marcus Welby, lekarz medycyny
Marcus Welby, M.D.
1969 Jerry Moore (gościnnie)
7.3
Powiesić go wysoko
Hang 'Em High
1968
7.0 1968 Maj. Dunlap (gościnnie)
8.2 1968 (gościnnie)
10.0 1965 Porucznik (gościnnie)
8.8 1964 Waldo (gościnnie)
6.0 1963 Red Squirrelton (gościnnie)
0.0 1960 Porucznik Douglas Merrill

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hal England filmy Hal England najlepsze filmy Hal England zdjęcia Hal England galeria Hal England biografia Hal England nominacje Hal England nagrody i wyróżnienia Hal England filmografia Hal England aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.