Hal Eisen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
9.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Neil (gościnnie)
10.0 2001 Neil (gościnnie)
0.0 1997 Neil (gościnnie)
7.2 1995 Neil (gościnnie)
8.0 1990 Neil (gościnnie)
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 Neil (gościnnie)
0.0 1988 Neil (gościnnie)
5.5 1987 Neil (gościnnie)
7.0 1987 Neil (gościnnie)
8.1 1985 Neil (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hal Eisen filmy Hal Eisen najlepsze filmy Hal Eisen zdjęcia Hal Eisen galeria Hal Eisen biografia Hal Eisen nominacje Hal Eisen nagrody i wyróżnienia Hal Eisen filmografia Hal Eisen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.