Guy Kibbee
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1948 (gościnnie)
6.6 1947 (gościnnie)
10.0 1937 Doktor John Aloysius Barnard
8.1
Kapitan Blood
Captain Blood
1935 Henry Hagthorpe
0.0
Dziwna miłość Molly Louvain
Strange Love of Molly Louvain, The
1932 Pop

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Guy Kibbee filmy Guy Kibbee najlepsze filmy Guy Kibbee zdjęcia Guy Kibbee galeria Guy Kibbee biografia Guy Kibbee nominacje Guy Kibbee nagrody i wyróżnienia Guy Kibbee filmografia Guy Kibbee aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.