Gustl Weishappel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1982 Nauczyciel (gościnnie)
7.0 1978 Kilian (gościnnie)
7.8 1977 Franz Pessinger (gościnnie)
6.2 1974 Herr Schulz (gościnnie)
10.0 1969 Bruhns / Hoffmann, pracownik zakładu pogrzebowego / Hotelempfangschef

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gustl Weishappel filmy Gustl Weishappel najlepsze filmy Gustl Weishappel zdjęcia Gustl Weishappel galeria Gustl Weishappel biografia Gustl Weishappel nominacje Gustl Weishappel nagrody i wyróżnienia Gustl Weishappel filmografia Gustl Weishappel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.