Günter Clemens
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2001 Lars Beckmann (2002,2004) (gościnnie)
0.0 2001 Tritthart (gościnnie)
7.0 1997 Peter Landsbergen (gościnnie)
5.5 1995 Erich Mann
8.6 1995 Martin von Beyenbach #1 (2000-2001)
0.0 1994 (gościnnie)
0.0 1988
7.8 1977 (gościnnie)
6.2 1974 (1992,1994,1995) (gościnnie)
10.0 1969 Veit (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Günter Clemens filmy Günter Clemens najlepsze filmy Günter Clemens zdjęcia Günter Clemens galeria Günter Clemens biografia Günter Clemens nominacje Günter Clemens nagrody i wyróżnienia Günter Clemens filmografia Günter Clemens aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.