Günter Bothur
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1997 Günther Vermeeren / Lechner (gościnnie)
0.0 1996 Hitler
0.0 1995 Dietrich (gościnnie)
5.0 1994 Dr Stoltenberg (gościnnie)
6.5 1992 Schröder (gościnnie)
0.0 1988 (gościnnie)
5.0 1981 (gościnnie)
0.0 1972 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Günter Bothur filmy Günter Bothur najlepsze filmy Günter Bothur zdjęcia Günter Bothur galeria Günter Bothur biografia Günter Bothur nominacje Günter Bothur nagrody i wyróżnienia Günter Bothur filmografia Günter Bothur aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.