Gunter Berger
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2001 Dyrektor Trausbach (gościnnie)
0.0 1999 Philipp
0.0 1998 (gościnnie)
8.0 1998 Frowald Helm (gościnnie)
0.0 1997 Jochen Konrad (gościnnie)
0.0 1995 Pan Maihofer (gościnnie)
10.0 1994 Dieter Pohlmann (gościnnie)
0.0 1992 Dr Bernd Rogge #1
0.0 1989 Dr Schwitter(gościnnie)
0.0 1987 Sprzedawca
5.0 1981 (gościnnie)
0.0 1978 Lothar
7.0 1978 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gunter Berger filmy Gunter Berger najlepsze filmy Gunter Berger zdjęcia Gunter Berger galeria Gunter Berger biografia Gunter Berger nominacje Gunter Berger nagrody i wyróżnienia Gunter Berger filmografia Gunter Berger aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.