Gunilla Nyroos
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2003
7.2 2000 Beatrice Grip
10.0 1991 Svea Åkerblom
0.0 1989 Anna Söderberg
0.0 1988 Lena Jonsson
0.0 1984 Lena
0.0 1982
6.0 1976 Tilda
0.0 1972 Szwedzka para / Członek szwedzkiej rodziny(gościnnie)
0.0 1971 Lillemor Andersson

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gunilla Nyroos filmy Gunilla Nyroos najlepsze filmy Gunilla Nyroos zdjęcia Gunilla Nyroos galeria Gunilla Nyroos biografia Gunilla Nyroos nominacje Gunilla Nyroos nagrody i wyróżnienia Gunilla Nyroos filmografia Gunilla Nyroos aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.