Guillermo Zarur
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2010 Don Porfirio
10.0 2003 Evaristo
7.7
Krople miłości
Gotita de Amor
1998 Clemente
4.5 1996 Profesor Mariano Pérez
0.0 1996 Hurtado
0.0 1993 Nacho
0.0 1985 (gościnnie)
7.7
Ty albo nikt
Tú o nadie
1985 Ramón
0.0 1983 Raul
0.0 1981 Don Guile
0.0 1979
0.0 1974

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Guillermo Zarur filmy Guillermo Zarur najlepsze filmy Guillermo Zarur zdjęcia Guillermo Zarur galeria Guillermo Zarur biografia Guillermo Zarur nominacje Guillermo Zarur nagrody i wyróżnienia Guillermo Zarur filmografia Guillermo Zarur aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.