Guillermo Díaz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Sprzedawca (gościnnie)
7.2 2011 Sprzedawca (gościnnie)
6.5 2009 Sprzedawca (gościnnie)
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Sprzedawca (gościnnie)
7.1 2007 Sprzedawca (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Guillermo
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Sprzedawca (gościnnie)
8.7 2003 Sprzedawca (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Sprzedawca (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Sprzedawca (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Sprzedawca (gościnnie)
0.0 1996 Sprzedawca (gościnnie)
9.0 1995 Sprzedawca (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Sprzedawca (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Sprzedawca (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Guillermo Díaz filmy Guillermo Díaz najlepsze filmy Guillermo Díaz zdjęcia Guillermo Díaz galeria Guillermo Díaz biografia Guillermo Díaz nominacje Guillermo Díaz nagrody i wyróżnienia Guillermo Díaz filmografia Guillermo Díaz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.