Guillermo Aguilar
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2003 Leandro
7.7
Virginia
Intrusa, La
2001 Dr. Alfonso Gonzaga
7.6
Tajemnice pocałunku
Por un beso
2000 Dr. Guízar
7.7
Potęga miłości
Mi destino eres tú
2000 Gaspar Linares Saval
8.3
Porywy Serca
Por Tu Amor
1999 Padre Ponciano
7.7
Krople miłości
Gotita de Amor
1998 Ojciec Cristobal
7.7
Maria Isabela
María Isabel
1997 Dr Rivas
7.8 1997 Dr. Mendiola
10.0 1997
8.0
Błogosławione kłamstwo
Bendita Mentira
1996
4.5 1996 Pablo Altamirano
0.0 1996 Dr Martínez
0.0 1987 Archibaldo Álvarez
0.0 1987 Rodolfo
0.0 1984 Duval
10.0 1983 Meyer
0.0 1973
0.0 1968
0.0 1968 Aldama
0.0 1967
0.0 1967
0.0 1967 Ángel
0.0 1965
8.0 1964
1.0 1962

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Guillermo Aguilar filmy Guillermo Aguilar najlepsze filmy Guillermo Aguilar zdjęcia Guillermo Aguilar galeria Guillermo Aguilar biografia Guillermo Aguilar nominacje Guillermo Aguilar nagrody i wyróżnienia Guillermo Aguilar filmografia Guillermo Aguilar aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.