Gudrun Landgrebe
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Vera
0.0 2011 Irina Salomonowa
6.2 2010 Pani Frowein
0.0 2002 Anna Lenz
9.0 2000 Franca Trevisan
10.0 1998 Susanne Grohe (gościnnie)
0.0 1992 Daniela Pierboni
6.5 1992 Katharina Kleiss (gościnnie)
0.0 1991 Sylvia
0.0 1989 Laura(gościnnie)
0.0 1989 Lisa
0.0 1988 Lilo Maschke (gościnnie)
5.5 1985 Hanna Bauer
5.0 1981 Marianne Sprenger (gościnnie)
7.0 1978 Ruth Craven (gościnnie)
7.8 1977 Astrid Durak (gościnnie)
6.2 1974 Agnes Voss (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gudrun Landgrebe filmy Gudrun Landgrebe najlepsze filmy Gudrun Landgrebe zdjęcia Gudrun Landgrebe galeria Gudrun Landgrebe biografia Gudrun Landgrebe nominacje Gudrun Landgrebe nagrody i wyróżnienia Gudrun Landgrebe filmografia Gudrun Landgrebe aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.