Gudrun Gundelach
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2001 Pani Gerdes (gościnnie)
5.2 2001 Else Gollhardt (gościnnie)
4.0 1999 (gościnnie)
9.0 1997 Sofia Monetti
7.0 1978 Pani Kovacz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gudrun Gundelach filmy Gudrun Gundelach najlepsze filmy Gudrun Gundelach zdjęcia Gudrun Gundelach galeria Gudrun Gundelach biografia Gudrun Gundelach nominacje Gudrun Gundelach nagrody i wyróżnienia Gudrun Gundelach filmografia Gudrun Gundelach aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.