Grzegorz Wons
Data urodzenia: 1952-03-28
Miejsce urodzenia: Poznań, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.1 2010 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
6.5 2009 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
8.1 2008 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
6.8
Gwiezdne wojny: Wojny klonów
Star Wars: The Clone Wars
2008 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
6.5 2007 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
4.5 2007 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
6.2
Miejskie szkodniki
Urban Vermin
2007 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
4.4 2006 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
8.0
Na górze i na dole
Bugtime Adventures
2006 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
5.7
Zawiadowca Ernie
Underground Ernie
2006 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
5.2 2005 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
6.5
Anioł stróż
Man of the House
2005 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
6.0 2004 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.0
Brenda i pan Whiskers
Brandy & Mr. Whiskers
2004 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
5.8 2004 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.3
Lilli czarodziejka
Lilly the Witch
2004 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.4
Gwiezdne Wojny: Wojny Klonów
Star Wars: Clone Wars
2003 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
6.1 2003 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.5
O rety! Psoty Dudusia Wesołka
Jakers! The Adventures of Piggley Winks
2003 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.1
Andzia
Antje
2003 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
5.8 2003 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.3
Co nowego u Scooby'ego?
What's New Scooby-Doo?
2002 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.0
Kim Kolwiek
Kim Possible
2002 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.6
Pan Andersen opowiada
FairyTaler, The
2002 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.2
Jak to działa?
Way Thing Work, The
2002 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.4
Łatek
Scruff
2000 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
5.3 1999 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.9
Liga dżentelmenów
League of Gentlemen, The
1999 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.0 1998 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.0
Papirus
Papyrus
1998 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
6.5
Kotopies
CatDog
1998 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
3.0 1997 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
6.2 1996 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
6.8
Kacper
Casper
1996 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.5 1995 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
3.9 1994 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
6.3
WOW
1993 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
6.7 1993 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
6.8
W 80 marzeń dookoła świata
Around the World in Eighty Dreams
1992 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
6.6 1991 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.4
Powrót do przyszłości
Back to the Future
1991 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
6.4 1991 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
6.0 1990 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.2
Świat Bobbiego
Bobby's World
1990 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
6.9 1990 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
6.7 1990 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
6.5 1989 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.7 1989 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.8 1989 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.7
Drużyna RR
Chip 'n Dale Rescue Rangers
1989 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
6.7
Owocowe ludki
Fruittis, Los
1989 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.6 1988 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.5 1988 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.3 1987 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
6.9 1986 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.7 1986 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.3 1985 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.8
Gumisie
Gummi Bears, The
1985 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
6.3 1983 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
6.3 1982 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.5
Dookoła świata z Willim Fogiem
Vuelta al mundo de Willy Fog, La
1981 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
8.1
Smerfy
Smurfs
1981 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.3 1980 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.6 1979 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.9 1978 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
6.2 1974 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.0
Jetsonowie
Jetsons, The
1962 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)
7.5
Flintstonowie
Flintstones, The
1960 Aptekarz Bogusław Golański (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Grzegorz Wons filmy Grzegorz Wons najlepsze filmy Grzegorz Wons zdjęcia Grzegorz Wons galeria Grzegorz Wons biografia Grzegorz Wons nominacje Grzegorz Wons nagrody i wyróżnienia Grzegorz Wons filmografia Grzegorz Wons aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.