Grzegorz Wojdon
Data urodzenia: 1972
Miejsce urodzenia: Kraków, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 "Szumlas"
7.2 2010 Kandydat / Nauczyciel w-f (gościnnie)
7.4 2009 Kandydat / Nauczyciel w-f (gościnnie)
6.1 2009 Kandydat / Nauczyciel w-f (gościnnie)
5.5 2009 Kandydat / Nauczyciel w-f (gościnnie)
2.3 2009 Kandydat / Nauczyciel w-f (gościnnie)
6.3 2009 Antoś Słowik
6.8 2008 Kandydat / Nauczyciel w-f (gościnnie)
3.6 2005 Kandydat / Nauczyciel w-f (gościnnie)
8.2 2005 Sebastian Kamiśki "Kamikadze" (gościnnie)
6.9 2004 Kandydat / Nauczyciel w-f (gościnnie)
7.6
Sekretny świat misia Beniamina
Secret World of Benjamin Bear, The
2003 Kandydat / Nauczyciel w-f (gościnnie)
7.1
Kropelka - przygody z wodą
Raindrop The Water is Adventure
2002 Kandydat / Nauczyciel w-f (gościnnie)
6.7 1999 Kandydat / Nauczyciel w-f (gościnnie)
3.7 1998 Kandydat / Nauczyciel w-f (gościnnie)
6.1 1997 Kandydat / Nauczyciel w-f (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Grzegorz Wojdon filmy Grzegorz Wojdon najlepsze filmy Grzegorz Wojdon zdjęcia Grzegorz Wojdon galeria Grzegorz Wojdon biografia Grzegorz Wojdon nominacje Grzegorz Wojdon nagrody i wyróżnienia Grzegorz Wojdon filmografia Grzegorz Wojdon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.