Grzegorz Pawłowski
Data urodzenia: 1957-06-21
Miejsce urodzenia: Gdańsk, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.2 2009 Ojciec
6.0 1996 Mężczyzna na drodze
7.9 1990 Asystent Korczaka na Uniwersytecie
6.7 1990
8.0 1988 (odcinek 1)
6.5 1988 Bohdan "Bodzio" Sokół, kolega Derbicha
7.6 1988 (gościnnie)
7.5 1988 Grzegorz z Sanoka (gościnnie)
7.6 1987
8.5 1987 (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Grzegorz Pawłowski filmy Grzegorz Pawłowski najlepsze filmy Grzegorz Pawłowski zdjęcia Grzegorz Pawłowski galeria Grzegorz Pawłowski biografia Grzegorz Pawłowski nominacje Grzegorz Pawłowski nagrody i wyróżnienia Grzegorz Pawłowski filmografia Grzegorz Pawłowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.