Grzegorz Kucias
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Pan Okoń(gościnnie)
6.8 2011 Pan Okoń (gościnnie)
5.8 2010 Pan Fałcnel, pracownik Wigonia (gościnnie)
9.3
Powodzenia, żołnierzyku
Bonne Chance Frenchie
1991 Oskar
7.3 1989
7.3 1989
6.5 1988 (gościnnie)
7.5
Flintstonowie
Flintstones, The
1960 Wykonanie piosenek (polski dubbing) (

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Grzegorz Kucias filmy Grzegorz Kucias najlepsze filmy Grzegorz Kucias zdjęcia Grzegorz Kucias galeria Grzegorz Kucias biografia Grzegorz Kucias nominacje Grzegorz Kucias nagrody i wyróżnienia Grzegorz Kucias filmografia Grzegorz Kucias aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.