Grzegorz Heromiński
Data urodzenia: 1948-06-18
Miejsce urodzenia: Mysłowice, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2009 Amerykanin - Staś Niemodko
7.0 2007 Stasiek Niemotko "Amerykan" (gościnnie)
6.3 1997 Kolega "Potejta" na progu kościoła(niewymieniony w czołówce)
7.9 1990 Rzepecki
7.3 1989 Trener niemiecki
7.4 1989
7.7 1989
6.4 1988 (gościnnie)
7.5 1987 Adaś Haps
7.9 1987 Klemens Maliniak
6.5 1985 Garbus
7.7 1984 Asystent komisarza Przygody
6.8 1984 Cywil
7.2 1983 Gach wdowy Nowackiej
7.7 1981 Asystent komisarza Przygody

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Grzegorz Heromiński filmy Grzegorz Heromiński najlepsze filmy Grzegorz Heromiński zdjęcia Grzegorz Heromiński galeria Grzegorz Heromiński biografia Grzegorz Heromiński nominacje Grzegorz Heromiński nagrody i wyróżnienia Grzegorz Heromiński filmografia Grzegorz Heromiński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.