Grzegorz Gierak
Data urodzenia: 1956
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2003 Komisarz Miller, oficer CBŚ (gościnnie)
7.2 2001 Dyrektor "Zachęty"
6.4 2000 Przedstawiciel gminy(gościnnie)
7.2 1997
6.2 1996 Uczestnik zjazdu absolwentów
7.5 1995 (gościnnie)
6.5 1995 Kierowca TIR-a (niewymieniony w czołówce)
5.2 1995 Pracownik "Dorexu" (gościnnie)
6.7 1993 Marczak, naczelnik Michałowa
6.2 1990 Agent "SuperWizji"
7.3 1989 Oficer Wyższy w "Salonie Warszawskim"
8.0 1988 (odcinek 1)
6.5 1988 (gościnnie)
7.6 1988 Kierownik personalny w dyrekcji kolei w Gdańsku (niewymieniony w czoł

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Grzegorz Gierak filmy Grzegorz Gierak najlepsze filmy Grzegorz Gierak zdjęcia Grzegorz Gierak galeria Grzegorz Gierak biografia Grzegorz Gierak nominacje Grzegorz Gierak nagrody i wyróżnienia Grzegorz Gierak filmografia Grzegorz Gierak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.