Grzegorz Emanuel
Data urodzenia: 1965-11-05
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2011 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)
7.3 2010 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)
6.8 2010 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)
7.2 2010 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)
7.5 2009 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)
8.1 2008 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)
6.8 2007 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)
7.7 2007 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)
5.4 2006 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)
4.4 2006 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)
6.5 2006 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)
2.4 2005 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)
8.2 2005 Saper Janek (gościnnie)
7.9 2004 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)
6.0 2004 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)
5.4 2004 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)
6.9 2004 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)
6.6 2003 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)
5.8 2003 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)
5.3 2002 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)
6.1 2002 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)
3.8 2001 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)
7.3 2001 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)
4.7 2001 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)
7.0 1998 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)
3.0 1997 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)
6.4 1996 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)
4.4 1996 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)
6.3
WOW
1993 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)
6.7 1993 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)
5.1 1993 Erich Schroeder, lekarz gestapo na Pawiaku (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Grzegorz Emanuel filmy Grzegorz Emanuel najlepsze filmy Grzegorz Emanuel zdjęcia Grzegorz Emanuel galeria Grzegorz Emanuel biografia Grzegorz Emanuel nominacje Grzegorz Emanuel nagrody i wyróżnienia Grzegorz Emanuel filmografia Grzegorz Emanuel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.