Grinnell Morris
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.3 2009 Pracownik kopalni (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Paul Russell (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Pracownik kopalni (gościnnie)
8.0 2007 Thomas Fillmore (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Pracownik kopalni (gościnnie)
7.4 2005 Pracownik kopalni (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Stażysta (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Pracownik kopalni (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Pracownik kopalni (gościnnie)
6.9
Dracula - wampiry bez zębów
Dracula: Dead and Loving It
1995 Pracownik kopalni (gościnnie)
7.4
Pod koszem
Hang Time
1995 Pracownik kopalni (gościnnie)
7.5
Tajny świat Alex Mack
Secret World of Alex Mack, The
1994 Pracownik kopalni (gościnnie)
6.8 1993 Pracownik kopalni (gościnnie)
0.0

0 Pracownik kopalni (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Grinnell Morris filmy Grinnell Morris najlepsze filmy Grinnell Morris zdjęcia Grinnell Morris galeria Grinnell Morris biografia Grinnell Morris nominacje Grinnell Morris nagrody i wyróżnienia Grinnell Morris filmografia Grinnell Morris aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.