Grey DeLisle
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Panna Kaminsky (gościnnie)
8.4
Scooby-Doo i brygada detektywów
Scooby-Doo! Mystery Incorporated
2010 Panna Kaminsky (gościnnie)
7.4 2010 Panna Kaminsky (gościnnie)
4.6
Super Hero Squad
Super Hero Squad Show, The
2009 Panna Kaminsky (gościnnie)
7.1 2009 Panna Kaminsky (gościnnie)
7.7
Niezwykłe przypadki Flapjacka
Marvelous Misadventures of Flapjack, The
2008 Panna Kaminsky (gościnnie)
7.8 2008 Panna Kaminsky (gościnnie)
5.0
Batman: Odważni i bezwzględni
Batman: The Brave and the Bold
2008 Panna Kaminsky (gościnnie)
7.9 2008 Panna Kaminsky (gościnnie)
6.2 2008 Panna Kaminsky (gościnnie)
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Głos komputera / Aktorka / Dziecko skunks / Matka / Dziecko / Histeryczna kobiety / Darla / Pawianica (głos) (gościnnie)
7.6
Afrosamuraj
Afro Samurai
2007 Panna Kaminsky (gościnnie)
10.0
El Tigre: Przygody Manny'ego Rivery
El Tigre: The Adventures of Manny Rivera
2007 Panna Kaminsky (gościnnie)
8.3 2006 Panna Kaminsky (gościnnie)
5.8 2006 Panna Kaminsky (gościnnie)
8.0
Awatar: Legenda Aanga
Avatar: The Last Airbender
2005 Panna Kaminsky (gościnnie)
6.3 2005 Panna Kaminsky (gościnnie)
5.5 2005 Panna Kaminsky (gościnnie)
7.5
Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster
Foster's Home for Imaginary Friends
2004 Panna Kaminsky (gościnnie)
6.7
Zło w potrawce
Evil Con Carne
2004 Panna Kaminsky (gościnnie)
7.7
Danny Fantom
Danny Phantom
2004 Panna Kaminsky (gościnnie)
5.8 2004 Panna Kaminsky (gościnnie)
7.4
Gwiezdne Wojny: Wojny Klonów
Star Wars: Clone Wars
2003 Panna Kaminsky (gościnnie)
7.5
Kaczor Dodgers
Duck Dodgers
2003 Panna Kaminsky (gościnnie)
7.4 2003 Panna Kaminsky (gościnnie)
6.5
Szczenięce lata Clifforda
Clifford's Puppy Days
2003 Panna Kaminsky (gościnnie)
7.0 2003 Panna Kaminsky (gościnnie)
7.3
Co nowego u Scooby'ego?
What's New Scooby-Doo?
2002 Panna Kaminsky (gościnnie)
7.0
Kim Kolwiek
Kim Possible
2002 Panna Kaminsky (gościnnie)
5.9
Kryptonim: Klan Na Drzewie
Codename: Kids Next Door
2002 Panna Kaminsky (gościnnie)
7.5
Samuraj Jack
Samurai Jack
2001 Panna Kaminsky (gościnnie)
7.7
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy
Grim Adventures of Billy & Mandy, The
2001 Panna Kaminsky (gościnnie)
7.2
Strażnicy czasu
Time Squad
2001 Panna Kaminsky (gościnnie)
7.0
Przygody Timmy'ego
Fairly OddParents, The
2001 Panna Kaminsky (gościnnie)
6.8
Cafe Myszka
House of Mouse
2001 Panna Kaminsky (gościnnie)
7.3 2001 Panna Kaminsky (gościnnie)
6.0 2001 Panna Kaminsky (gościnnie)
6.4
Clifford – wielki czerwony pies
Clifford the Big Red Dog
2000 Panna Kaminsky (gościnnie)
7.9
Słowami Ginger
As Told by Ginger
2000 Panna Kaminsky (gościnnie)
8.8 2000 Panna Kaminsky (gościnnie)
7.0
Weekendowcy
Weekenders, The
2000 Panna Kaminsky (gościnnie)
9.5 1998 Panna Kaminsky (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Panna Kaminsky (gościnnie)
6.3
Atomówki
Powerpuff Girls, The
1998 Panna Kaminsky (gościnnie)
7.6 1997 Panna Kaminsky (gościnnie)
7.6
Laboratorium Dextera
Dexter's Laboratory
1996 Panna Kaminsky (gościnnie)
6.7
Shin-chan
Kureyon Shin-chan
1992 Panna Kaminsky (gościnnie)
6.7
Pełzaki
Rugrats
1991 Panna Kaminsky (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Grey DeLisle filmy Grey DeLisle najlepsze filmy Grey DeLisle zdjęcia Grey DeLisle galeria Grey DeLisle biografia Grey DeLisle nominacje Grey DeLisle nagrody i wyróżnienia Grey DeLisle filmografia Grey DeLisle aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.