Grey Damon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2011 Kitch Maynard (gościnnie)
7.3
Tajemny krąg
The Secret Circle
2011 Lee Labeque (gościnnie)
6.4 2010 Kitch Maynard (gościnnie)
7.3
Zakochana złośnica
10 Things I Hate About You
2009 Kitch Maynard (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Kitch Maynard (gościnnie)
7.1 2008 Kelner (gościnnie)
8.0 2007 Kitch Maynard (gościnnie)
8.3 2006 Kitch Maynard (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Grey Damon filmy Grey Damon najlepsze filmy Grey Damon zdjęcia Grey Damon galeria Grey Damon biografia Grey Damon nominacje Grey Damon nagrody i wyróżnienia Grey Damon filmografia Grey Damon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.