Gretchen Palmer
Data urodzenia: 1961-12-16
Miejsce urodzenia: Chicopee, Massachusetts, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2001 Lucille (gościnnie)
7.0
Ochrona absolutna
Total security
1997 Lucille (gościnnie)
6.9 1996 Lucille (gościnnie)
8.0 1995 Lucille (gościnnie)
7.1 1994 Lucille (gościnnie)
7.9
Łobuzy Robina
Robin's Hoods
1994 Lucille (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Lucille (gościnnie)
7.5
Kiedy Harry poznał Sally
When Harry Met Sally...
1989 Lucille (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Lucille (gościnnie)
5.7 1989 Lucille (gościnnie)
6.5 1988 Lucille (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Lucille (gościnnie)
5.6
Inny świat
Different World, A
1987 Lucille (gościnnie)
8.0 1987 Lucille (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Lucille (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gretchen Palmer filmy Gretchen Palmer najlepsze filmy Gretchen Palmer zdjęcia Gretchen Palmer galeria Gretchen Palmer biografia Gretchen Palmer nominacje Gretchen Palmer nagrody i wyróżnienia Gretchen Palmer filmografia Gretchen Palmer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.