Greta Sesheta
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2011 Shayna (gościnnie)
8.0 2007 Shayna (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Shayna (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Shayna (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Shayna (gościnnie)
7.6 2001 Shayna (gościnnie)
9.1 1999 Shayna (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Shayna (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Recepcjonistka (gościnnie)
0.0

0 Shayna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Greta Sesheta filmy Greta Sesheta najlepsze filmy Greta Sesheta zdjęcia Greta Sesheta galeria Greta Sesheta biografia Greta Sesheta nominacje Greta Sesheta nagrody i wyróżnienia Greta Sesheta filmografia Greta Sesheta aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.