Greta Gerwig
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2013 Lola
7.2 2012 Sally
7.0
Zakochani w Rzymie
To Rome With Love
2012 Sally
6.5
Sex Story
No Strings Attached
2011 Patrice
0.0 2010 Nora Ohr
0.0 2010 Cassandra
4.9 2010 Florence Marr
0.0 2010 Rose
0.0 2009 Tamera

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Greta Gerwig filmy Greta Gerwig najlepsze filmy Greta Gerwig zdjęcia Greta Gerwig galeria Greta Gerwig biografia Greta Gerwig nominacje Greta Gerwig nagrody i wyróżnienia Greta Gerwig filmografia Greta Gerwig aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.