Gregory White
Data urodzenia: 1937-11-30
Miejsce urodzenia: Paducah, Kentucky, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Dr Gettleman (gościnnie)
9.0 2008 Dr Gettleman (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Dr Gettleman (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Dr Gettleman (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Dr Gettleman (gościnnie)
8.8 1998 Dr Gettleman (gościnnie)
6.9 1998 Dr Gettleman (gościnnie)
7.3
Diabli nadali
King of Queens, The
1998 Dr Gettleman (gościnnie)
7.6
Tajemnice Los Angeles
L.A. Confidential
1997 Dr Gettleman (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Dr Gettleman (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Dr Gettleman (gościnnie)
8.0 1995 Dr Gettleman (gościnnie)
0.0 1995 Dr Gettleman (gościnnie)
8.0 1995 Dr Gettleman (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Dr Gettleman (gościnnie)
7.0 1995 Dr Gettleman (gościnnie)
7.8 1994 Dr Gettleman (gościnnie)
7.6 1994 Dr Gettleman (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Dr Gettleman (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Dr Gettleman (gościnnie)
7.6 1993 Dr Gettleman (gościnnie)
6.7 1992 Dr Gettleman (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Dr Gettleman (gościnnie)
7.3 1990 Dr Gettleman (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Dr Gettleman (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Dr Gettleman (gościnnie)
8.2 1989 Dr Gettleman (gościnnie)
5.7 1989 Dr Gettleman (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Trener (gościnnie)
6.3 1986 Dr Gettleman (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Dr Gettleman (gościnnie)
7.5 1985 Dr Gettleman (gościnnie)
0.0 1972 Dr Gettleman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gregory White filmy Gregory White najlepsze filmy Gregory White zdjęcia Gregory White galeria Gregory White biografia Gregory White nominacje Gregory White nagrody i wyróżnienia Gregory White filmografia Gregory White aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.