Gregory Sporleder
Data urodzenia: 1964-04
Miejsce urodzenia: żona Megan (od 2001)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Peter McCormick (gościnnie)
6.0
Opętani
Crazies, The
2010 Calvin Norris (gościnnie)
0.0 2010 Calvin Norris (gościnnie)
7.2
Gliniarz z Memphis
Memphis Beat
2010 Calvin Norris (gościnnie)
6.5 2009 Calvin Norris (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Calvin Norris (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Terence Badali (gościnnie)
8.1
Mały domek na prerii
Little House on the Prairie
2005 Calvin Norris (gościnnie)
7.2 2001 Kyle Tippet (gościnnie)
6.5
Ten pierwszy raz
Never Been Kissed
1999 Calvin Norris (gościnnie)
7.4
Pistolet
Gun
1997 Calvin Norris (gościnnie)
7.7
Twierdza
Rock, The
1996 Calvin Norris (gościnnie)
6.6 1996 Calvin Norris (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Calvin Norris (gościnnie)
6.6
Inteligent w armii
Renaissance Man
1994 Calvin Norris (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Calvin Norris (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Larry (gościnnie)
7.5
Prawdziwy romans
True Romance
1993 Calvin Norris (gościnnie)
7.5
Kłopotliwy bagaż
Trouble Bound
1993 Calvin Norris (gościnnie)
7.6 1993 Calvin Norris (gościnnie)
6.9
Ich własna liga
League of Their Own, A
1992 Calvin Norris (gościnnie)
7.2 1988 Calvin Norris (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gregory Sporleder filmy Gregory Sporleder najlepsze filmy Gregory Sporleder zdjęcia Gregory Sporleder galeria Gregory Sporleder biografia Gregory Sporleder nominacje Gregory Sporleder nagrody i wyróżnienia Gregory Sporleder filmografia Gregory Sporleder aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.