Gregory Itzin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 John Campbell
6.5
Zamiana ciał
Change-Up, The
2011 Dick (gościnnie)
2.0 2010 Dick (gościnnie)
0.0 2010 Dick (gościnnie)
7.3
Kamuflaż
Covert Affairs
2010 Dick (gościnnie)
7.9
Prawo zemsty
Law Abiding Citizen
2009 Dick (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Virgil Minelli
7.9 2005 Dick (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Dick (gościnnie)
7.9
Misja: epidemia
Medical Investigation
2004 Dick (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Dick (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Dick (gościnnie)
8.2 2002 Dick (gościnnie)
10.0 2002 Dick (gościnnie)
7.2
Grzeszna miłość
Original Sin
2001 Dick (gościnnie)
6.1
Ewolucja
Evolution
2001 Dick (gościnnie)
8.0 2001 Dick (gościnnie)
8.1 2000 Dick (gościnnie)
8.5
Detektywi na tropie
Michael Richards Show, The
2000 Dick (gościnnie)
0.0 2000 Dick (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Norman Stirling (gościnnie)
6.4
Wiecie, jak jest...
It's Like, You Know...
1999 Dick (gościnnie)
7.0
Rekiny i Płotki
Beggars and Choosers
1999 Dick (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Dick (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Dick (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Dick (gościnnie)
4.7 1998 Dick (gościnnie)
6.8 1998 Dick (gościnnie)
7.0 1998 Dick (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Dick (gościnnie)
6.5 1997 Dick (gościnnie)
7.9
Gracze
Players
1997 Dick (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Dick (gościnnie)
7.0 1996 Dick (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Dick (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Dick (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Dick (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Dick (gościnnie)
8.2
Dziwny traf
Strange Luck
1995 Dick (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Dick (gościnnie)
6.1
Klient
Client, The
1995 Dick (gościnnie)
7.6 1995 Dick (gościnnie)
7.0 1995 Dick (gościnnie)
6.0 1994 Dick (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Dick (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Dick (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Pan Hannigan (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Dick (gościnnie)
7.6 1993 Dick (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Dick (gościnnie)
8.7 1992 Dick (gościnnie)
7.2 1992 Dick (gościnnie)
9.0 1991 Dick (gościnnie)
7.5 1991 Dick (gościnnie)
10.0 1991 Dick (gościnnie)
0.0
DEA
1990 Dick (gościnnie)
7.3 1990 Dick (gościnnie)
6.5
Tata major
Major Dad
1989 Dick (gościnnie)
7.2 1989 Dick (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Dick (gościnnie)
6.8 1988 Dick (gościnnie)
7.2 1988 Dick (gościnnie)
8.6 1987 Dick (gościnnie)
8.0 1987 Dick (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Dick (gościnnie)
6.3 1986 Dick (gościnnie)
5.7 1986 Dick (gościnnie)
6.2 1985 Dick (gościnnie)
7.6
Jastrząb Ulicy
Street Hawk
1985 Dick (gościnnie)
7.5 1985 Dick (gościnnie)
5.6 1984 Dick (gościnnie)
9.0 1984 Dick (gościnnie)
7.6 1984 Dick (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Dick (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Dick (gościnnie)
8.3 1983 Dick (gościnnie)
6.3 1983 Dick (gościnnie)
7.6 1982 Dick (gościnnie)
7.1 1982 Dick (gościnnie)
8.3 1982 Dick (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Dick (gościnnie)
7.0 1979 Dick (gościnnie)
6.8 1977 Dick (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gregory Itzin filmy Gregory Itzin najlepsze filmy Gregory Itzin zdjęcia Gregory Itzin galeria Gregory Itzin biografia Gregory Itzin nominacje Gregory Itzin nagrody i wyróżnienia Gregory Itzin filmografia Gregory Itzin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.