Gregory George Frank
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.6 2011 Producent(niewymieniony w czołówce)
0.0 2010 Pracownik biura(niewymieniony w czołówce)
0.0 2009 Pracownik biurowy
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Biznesmen Victor (gościnnie) (niewymi
7.5 2007 Jim (gościnnie) (niewymieniony w czoł
8.5 2006 Doktor (gościnnie) (niewymieniony w c
7.3
Brzydula Betty
Ugly Betty
2006 Paparazzi (gościnnie) (niewymieniony
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Kyle (gościnnie) (niewymieniony w czo

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gregory George Frank filmy Gregory George Frank najlepsze filmy Gregory George Frank zdjęcia Gregory George Frank galeria Gregory George Frank biografia Gregory George Frank nominacje Gregory George Frank nagrody i wyróżnienia Gregory George Frank filmografia Gregory George Frank aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.