Gregory de Polnay
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1985 Werner Grunwald (gościnnie)
4.0 1981 Johnny Saunders (gościnnie)
0.0 1977 Sierżant
8.1
Kosmos 1999
Space: 1999
1975 Pete Garforth (gościnnie)
1.0 1975 (gościnnie)
0.0 1972 'Flash' Gordon (gościnnie)
0.0 1970 Don Yates (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 D84 (gościnnie)
4.7 1955 Mike Brewer

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gregory de Polnay filmy Gregory de Polnay najlepsze filmy Gregory de Polnay zdjęcia Gregory de Polnay galeria Gregory de Polnay biografia Gregory de Polnay nominacje Gregory de Polnay nagrody i wyróżnienia Gregory de Polnay filmografia Gregory de Polnay aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.