Gregory Alan Williams
Data urodzenia: 1956-06-12
Miejsce urodzenia: Des Moines, Iowa, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Jim Van-Eps (gościnnie)
7.8 2011 Jim Van-Eps (gościnnie)
5.7
Córeczka
Preacher's Kid
2010 Jim Van-Eps (gościnnie)
0.0 2010 Jim Van-Eps (gościnnie)
5.4 2010 Jim Van-Eps (gościnnie)
6.6 2009 Jim Van-Eps (gościnnie)
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 Jim Van-Eps (gościnnie)
7.7 2009 Jim Van-Eps (gościnnie)
7.9
Pogoda na miłość
One Tree Hill
2003 Chuck Battle (gościnnie)
7.5 2002 Sorenson (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Jim Van-Eps (gościnnie)
8.1
Tytani
Remember the Titans
2000 Jim Van-Eps (gościnnie)
7.0 2000 Jim Van-Eps (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Jim Van-Eps (gościnnie)
7.6 2000 Jim Van-Eps (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Wielebny James Jr (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Jim Van-Eps (gościnnie)
7.6
Animowany serial Braci Bluesa
Blues Brothers Animated Series, The
1997 Jim Van-Eps (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Jim Van-Eps (gościnnie)
5.9
Nocny patrol
Baywatch Nights
1995 Jim Van-Eps (gościnnie)
10.0 1995 Jim Van-Eps (gościnnie)
7.4
Na linii ognia
In the Line of Fire
1993 Jim Van-Eps (gościnnie)
7.0 1993 Jim Van-Eps (gościnnie)
7.6 1993 Jim Van-Eps (gościnnie)
7.5 1991 Jim Van-Eps (gościnnie)
10.0
Roc
1991 Jim Van-Eps (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Jim Van-Eps (gościnnie)
7.2
Pierwsza liga
Major League
1989 Jim Van-Eps (gościnnie)
5.7 1989 Jim Van-Eps (gościnnie)
7.1
Nico
Above the Law
1988 Jim Van-Eps (gościnnie)
5.7 1986 Jim Van-Eps (gościnnie)
7.6 1984 Jim Van-Eps (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gregory Alan Williams filmy Gregory Alan Williams najlepsze filmy Gregory Alan Williams zdjęcia Gregory Alan Williams galeria Gregory Alan Williams biografia Gregory Alan Williams nominacje Gregory Alan Williams nagrody i wyróżnienia Gregory Alan Williams filmografia Gregory Alan Williams aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.